hits

Mangel p selvtillit.

Idag skjedde det typiske for meg, noe som skjer nesten daglig - og det er så sykt slitsomt at det bare svartner for meg.

Idag våknet jeg tidlig, hadde det utrolig fint, så satt jeg meg ned for å sminke meg slik at jeg kunne føle meg fin og være komfortabel med meg selv, men så klart så gikk det motsatt idag. Med en gang jeg var ferdig så brakk jeg sammen, jeg følte meg stygg, innså at jeg aldri kommer til å bli like fin som andre jenter og ingen kommer noensinne til å se på meg som vakker - noe som jeg har fått høre hele livet.

Det gjør så jævlig vondt fordi uansett hvor hardt jeg prøver på å føle meg fin, føle meg akseptert og generelt føle meg som en person så bare kræsjer det. Og jeg må nesten bare prøve å leve med det faktumet at jeg aldri kommer til å ha et "normalt" liv på grunn av den fysiske og psykiske helsa mi.

Jeg må nesten prøve å finne en løsning på hvordan jeg kan føle meg bra, og hvorfor jeg føler meg dårlig. For jeg er så lei av å sitte forann speilet å grine imens jeg dømmer hver minste detalj av fjeset og kroppen min, og jeg er så lei av å føle at jeg ikke kan for eksempel dele bilder av meg selv på Instagram fordi jeg er såpass stygg, feit og jævlig.

Og uansett hvor jævlig jeg føler meg nå, så skal jeg få delt bilde av sminken min, fordi jeg satt meg ned i 1.5 timer for å sminke meg - og da skal jeg klare å dele den uansett hvor stygg og forferdelig jeg føler meg.

Personlig føler jeg meg drit stygg og jeg synes det så helt forjævlig ut, men forhåpentligvis så endrer jeg mening om noen timer - siden nå er jeg stuck i et lite svart hull med selvhat.

Krysser fingrene for at dette ikke varer lenge og det snart gir seg. Så nå imellomtiden skal jeg bare ignorere hele verden, strikke og se på komedie - siden det bruker å få meg til å tenke på noe annet enn alt dette negative.


Jeg liker egentlig ikke å dele ting som dette, da jeg er en veldig innestengt person som hater å dele slikt. Men det er så mange der ute som også har det slikt, så håper dette hjelper dere litt eller får dere til å føle dere mindre ensom.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar